Menu

Björn rosenström | Mortens Krog i Uddevalla

Uddevalla

Mortens | Uddevalla
fredag, 11 mars 2022 kl:20:00

Äntligen är det dags för Björn Rosenström att stå på scenen på Uddevallas bästa livescen Mortens Krog igen.
Björn turnerar med Det jävla bandet runt om i norden och förgyller tillvaron för folk och fä. Med låtar som Muffins, Sockiplast, Het, Ragnar och "Pojkarna som busar" och många fler och såklart välfyllda barer så kommer det bli en grym kväll!
Fredag 11 mars.
Åldersgräns Året man fyller 20 år.
Öppnar 21.00
Spelning cirka 22.00
Stänger 02.00


Med tanke på det osäkra läget som råder med covid/vaccinationer och annat har vi beslutat att du som köpare av biljetter till något av våra evenemang alltid har rätt till återköp av dina biljetter fram till två veckor innan evenemanget äger rum. Du behöver inte uppge någon anledning till ditt återköp och det enda du riskerar är din serviceavgift. OBS! Detta gäller de evenemang vi arrangerar själva och vi kan inte svara för att eventuella externa arrangörer gör på samma sätt. Håll därför ögonen öppna efter återköpsgarantin i våra events på nätet samt i information om biljetter. Varmt välkommen! Kontakta Tickster för eventuellt återköp.


Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus.

Datum / Tid

fredag, 11 mars 2022 kl: 20:00

Plats

Uddevalla, Mortens | Uddevalla

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad